Nightingale: Största uppdateringen hittills – Realms Rebuilt är här!

Inflexion Games har den 12 september lanserat den rykande färska uppdateringen Realms Rebuilt till överlevnadsspelet Nightingale. 

Detta är den mest ambitiösa uppdateringen som spelbolaget har släppt hittills och det är en händelse värd att firas, för den är verkligen fullspäckad. Jag har ännu inte haft chansen att prova spelet, men det jag har sett hittills gör mig nyfiken att prova det. Det ser sjukt snyggt ut och verkar vara ett spel helt i min smak. 

Realms Rebuilt erbjuder en ny handgjord kampanj som utspelar sig i karga öknar, korrumperade skogar och andra mystiska miljöer. Uppdateringen ger oss också en total makeover av spelets crafting- och progressionssystem, samt introducerar nya dungeons, kraftfulla bossar, vapen och utmaningar.

Inflexion Games har lyhört tagit till sig feedback från sina spelare och omsorgsfullt vävt samman uppdateringspaketet baserat på deras önskemål och behov. 

“Realms Rebuilt-uppdateringen är kulmen på all den ovärderliga feedback vi har fått från communityn under de senaste månaderna av Early Access,” säger Aaryn Flynn, VD för Inflexion Games. ”Vi hoppas att det känns som en helt ny Nightingale-resa, förbättrad och mer uppslukande, samtidigt som vi behåller kärnelementen som communityn älskar med äventyren genom Realms.”

Nightingale är ett PVE-överlevnads- och craftingspel som utmanar spelare att upptäcka, utforska och överleva de mystiska Faewilds. Spelet utspelar sig i en viktoriansk gaslampsfantasyvärld och kan spelas solo eller tillsammans med upp till 5 vänner. Spelare färdas genom Realms, öppnar portaler till nya destinationer genom att skapa Realm Cards, bygger och anpassar egendomar och kämpar för att överleva.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.