Dying Light: The Beast återvänder med Legendariske Hjälten Kyle Crane i ett Nytt Fristående Zombieäventyr

En Intressant Bakgrund

Under öppningskvällen på gamescom i Köln, Tyskland, presenterade Techland Dying Light: The Beast, som erbjuder hela 18 timmars spelande i en noggrant utformad landsbygdsmiljö. Castor Woods, som tidigare var en populär turistdestination, har nu förvandlats till en plats där fasor och överlevnad dominerar. Efter 13 år av fångenskap lyckas Crane rymma och ger sig ut för att konfrontera sina fångvaktare, men han upptäcker snart att hotet är mycket större än han trott.

Spela Som En Legendarisk Hjälte

Som Kyle Crane, mannen vars osjälviska handlingar under det första virusutbrottet räddade många liv, står du nu inför en förvandlad och farlig värld. Efter mer än ett decennium i fångenskap behöver Crane ånyo använda sina överlevnadskunskaper för att rädda oskyldigt folk från groteska monster och fientliga fraktioner.

En särskild överraskning är återkomsten av röstskådespelaren Roger Craig Smith, som återigen ger liv åt rollen som Kyle Crane. ”Att träda tillbaka i Kyle Cranes skor känns som ett återseende med en gammal vän,” säger Smith. ”Och även om han har genomgått en fruktansvärd tid, finns det fortfarande mycket av den legendariske hjälten kvar i honom.”

Utforska En Öppen Värld

Castor Woods erbjuder en mångfald av naturliga landmärken, små byar och industriella komplex – en öppen värld som bjuder in till utforskning. Med hjälp av parkour-färdigheter kan du få en fördel över fiender, eller hoppa in i en övergiven fyrhjulsdriven bil för att undkomma nattens skräck.

Släpp Ut Besten För Att Överleva

År av brutala experiment har gjort sitt, men zombieDNA:t och ditt eget är sammanflätade, vilket ger dig möjlighet att avtäcka en bestialisk kraft. Denna kraft strömmar genom dina ådror och ingen kan ta den ifrån dig. Lär dig att använda den – det är mer än bara en förbannelse.

Samarbete i Pulsande Överlevnad

Dagen ger många möjligheter att utforska följderna av kastorträden, men när solen går ner handlar det om överlevnad. Natten ger liv åt de värsta monstruösa hoten, vilket lämnar dig med valet att springa, gömma dig eller slåss. Att skapa grupper om upp till 4 spelare gör det enklare att klara av nattens skrämmande utmaningar, men den som har modet kan alltid välja att ge sig ut på egen hand.

För Ultimate-ägare: Inga Extra Kostnader

Utvecklingen av Dying Light: The Beast började som en story-DLC för Dying Light 2 Stay Human. Men i takt med att projektet växte i storlek och omfattning, har det nu blivit ett fristående äventyr. För att visa uppskattning till sitt trogna community erbjuder Techland Dying Light: The Beast kostnadsfritt till alla ägare av Dying Light 2 Stay Human Ultimate Edition.

Med Dying Light: The Beast ser vi fram emot att återvända till en värld av överlevnad och skräck, med Kyle Crane i spetsen. Det blir en resa fylld av adrenalinfyllda ögonblick och en ny berättelse som ställer Moraliska frågor om vad det innebär att vara en hjälte – även när allt verkar förlorat.

Releaseinformationen är ännu inte avslöjad, men den här titeln är definitivt en att hålla ögonen på för både långvariga fans och nya spelare. Håll utkik – Castor Woods väntar på dig!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.