Dina val spelar roll i Dying Light 2

Dying Light 2 får en teaser som hintar litegrann om vad som komma skall i uppföljaren till sin föregångare från 2015.

Enligt presentationen är det det första spelet där dina val har direkta konsekvenser. Vi har hört det för och fått mediokra resultat, men det verkar som att dina beslut kommer påverka hela den värld du lever i här. Om du t.ex. återinför vatten genom förhandlingar kommer människor samlas och skapa en handelsplats då vatten är en bristvara. Det är alltså inte bara olika dialogval, utan markanta förändringar som kan ske beroende på hur du väljer att spela.

Vi kommer fortfarande få vår parkour och actionbetonade gameplay, men med den här typen av konsekvenser känns det som att spelet kan fokusera en del på management också. Trailern ger oss inte jättemycket i det avseendet, men vi kommer garanterat få se mer med tiden. Se videon och avgör själva vad ni tror kommer hända.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.