OMEN och HyperX visade flera nya produkter under Gamescom

På Gamescom 2024 avslöjade HP flera nya produkter från OMEN och HyperX som fokuserar på förbättrad prestanda och anpassningsmöjligheter. Här är några av de mest intressanta nyheterna:

OMEN 35L: En kraftfull desktop-PC med uppgraderingsmöjligheter

OMEN 35L är den senaste desktop-PC:n från OMEN, byggd för att enkelt kunna uppgraderas med nya komponenter. Den är utrustad med processoralternativ som AMD Ryzen 7 8700G och NVIDIA GeForce RTX 4090 GPU, samt upp till 64GB DDR5 RAM. För att hantera intensiva spelsessioner har den också förbättrad kylning med aRGB-fläktar och ett vätskekylningssystem.

Nya OMEN-komponenter för bättre anpassning

OMEN lanserar egna komponenter, inklusive kylsystem med LCD-skärm, 120 mm fläktar och nätaggregat på upp till 1000W. Dessa nya komponenter är designade för att vara kompatibla med industristandarder, vilket underlättar framtida uppgraderingar.

Google Play Games integreras i OMEN Gaming Hub

En annan nyhet är att OMEN Gaming Hub nu inkluderar Google Play Games, vilket gör det möjligt att spela tusentals mobil- och PC-spel direkt från en OMEN-enhet. Gaming Hub erbjuder även verktyg för att optimera prestanda och anpassa både hårdvara och mjukvara.

HyperX QuadCast 2 och QuadCast 2 S: Förbättrad spelmikrofon

HyperX lanserar också de nya USB-mikrofonerna QuadCast 2 och QuadCast 2 S, som erbjuder hög ljudkvalitet och anpassningsbara funktioner. Dessa mikrofoner är utrustade med justerbar belysning och en multifunktionsratt för enkel justering av ljudinställningar, vilket gör dem lämpliga för både streaming och inspelning.

HyperX Alloy Rise 75 Wireless: Trådlöst tangentbord med lång batteritid

Det nya HyperX Alloy Rise 75 Wireless-tangentbordet kombinerar trådlös anslutning med anpassningsmöjligheter. Med upp till 80 timmars batteritid och möjligheten att byta ut topplattor och knappar kan användarna anpassa tangentbordet efter egna preferenser. Tangentbordet har också en sensor som justerar RGB-belysningen baserat på omgivande ljusförhållanden.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.