Dreamlight Parks bjuder in till fest

Disney Dreamlight Valley bjuder nu in alla spelare att upptäcka ännu mer Disney Parks-inspirerad underhållning tillsammans med den senaste uppdateringen och starten av Dreamlight Parks Fest, ett gratis in-game event som är tillgängligt nu och pågår fram till den 5 juni.

Under eventet kommer Disney- och Pixar-karaktärer att be spelare att utföra speciella uppdrag för att tjäna exklusiva in-game belöningar. Genom att samla Disney Parks-inspirerade knappar kommer spelarna att låsa upp recept för att skapa nya belöningar, kartor och möbler att använda för att dekorera sina egna Dreamlight-parker.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.