Gareth Bale på omslaget för EM-spelet

EA Sports har gjort samtliga EM- och VM-spel sedan 1998. Till sommarens europamästerskap är det dock Pro Evolution Soccer-skaparna Konami som knutit till sig rättigheterna till EURO 2016. Nu avslöjar Konami att Real Madrids walesiska yttermittfältare Gareth Bale kommer att pryda omslaget till EURO 2016.

EM-spelet kommer automatiskt att läggas till i huvudmenyn för de som köpt Pro Evolution Soccer 2016 den 24 mars. För den istället väljer att köpa den fysiska kopian när EURO 2016 släpps ingår både Pro Evolution Soccer och EM-tillägget. Förutom att alla 24 kvalificerade landslagens trupper och matchkläder uppdateras för att stämma överens med sommarens diton kommer även att finalarenan Stade de France att ingå i spelet.

Det ser onekligen ut som att Konami väljer att inte lägga lika mycket energi på turneringsspelet som EA Sports gjort tidigare. I princip alla EM- och VM-spel har inkluderat chansen att själv kvalificera sig för turneringen, även med lag som själva inte kvalificerats, och samtliga aktuella arenor.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.