Champions League stannar hos PES.

Konami och UEFA har kommit överens om ett nytt treårskontrakt angående Europeisk fotbolls största turneringar. I ytterligare tre år kommer Konami att erhålla de exklusiva rättigheterna till UEFA Champions League, UEFA Europa League och UEFA Super Cup till framtida PES-titlar.

Den första överenskommelsen mellan Konami och UEFA tog vid 2009, vilket har tillåtit KONAMI att använda sig av alla de element kopplade till turneringarna. Champions League är Europas största turnering i fotboll och den kommer åter att vara fullt framträdande i PES under de kommande tre åren. Alla versioner av spelen kommer dessutom att utsmyckas med officiella loggor på dess omslag. Ur ett spelmekaniskt perspektiv erbjuds spelaren de båda turneringarna i ett flertal olika former. Man kan välja att spela turneringarna individuellt eller att uppleva den under en säsong.

Konami sade angående det nya avtalet:

Champions League är klubbfotbollens största titel och vi kan med glädje meddela att vi förlängt vårt exklusiva avtal med UEFA som tillåter oss att erbjuda turneringen i PES-serien.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Aspirerande historiker samt spelälskare. Jag håller mig framförallt till RPG's och skippar helst spel av plattformsformat. Detta då jag är fruktansvärt usel när det kommer till tvådimensionellt hoppande. Jag är även tydlig med att skilja på vad som är bäst - ur en objektiv synvinkel - samt vilket spel som står mig närmast hjärtat. Exempel: Half Life 2 är nästintill felfritt, Halo: Combat Evolved är det inte, det sistnämnda står mig dock närmare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.