Gimmick! 2 anländer den 5 september

Gimmick! 2, den efterlängtade uppföljaren till SUNSOFT:s Gimmick! Har fått släppdatumet fastställt till den 5 september på PC och Nintendo Switch. PlayStation- och Xbox-konsoler får väntas lite längre.

Gimmick! 2 utvecklas av svenska Bitwave Games, som även stod för porten av föregångaren till moderna konsoler. Med andra ord är det de vi har att tacka för att vi slipper punga ut fyrsiffriga belopp för ett exemplar.

Nu står det också klart att ingen mindre än spelmusiklegendaren David Wise (Donkey Kong Country, Battletoads, Tengami) får stå för tonerna i Gimmick! 2. Än så länge är det bara en rejält omarbetad temalåt vi hör i trailern, men inbitna retrofantaster som undertecknad spetsar nog öronen nu.

Än så länge är ingen fysisk utgåva bekräftad för Gimmick! 2, men vi bör kallt kunna förvänta oss att en utannonseras så småningom. Föregångaren har en mycket förmånligt prissatt på både Switch och PlayStation 4.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.