Sunsoft:s Ufouria får uppföljare till Switch

Ufouria (eller U-four-ia: The Saga, eller Hebereke) är ett plattformsspel från anrika Sunsoft. Det är även en del av företagets nystart, som varit i görningen under ett drygt år nu, där återsläpp som Gimmick och just Ufouria är en del. Nu får det sistnämnda en uppföljare. Detta utannonserades redan i slutet av september med en smakfull trailer! Uppföljaren har fått namnet Hebereke 2, eller Ufouria The Saga 2 här i väst.

Det preliminära släppdatumet för Ufouria 2 är den 29 februari 2024 (den 1 mars för väst enligt den här videon). Än så länge är det Nintendo Switch och PC (via Steam) som fått datumet, men PlayStation- och Xbox-versioner planeras också. Med tanke på att vi fortfarande väntar på återsläppet av föregångaren, blir det här relativt tätt på.

Ufouria 2 släpps digitalt, men får också två fysiska utgåvor på Switch: en standardutgåva och en jubileumsutgåva som innehåller gosedjur, brosch, soundtrack (med båda Hebereke-titlar) samt en mini-whiteboard. Fysiska utgåvor är än så länge bara bekräftad för Japan och priset är ännu inte fastställt. De digitala versionerna landar på 3 300 yen / 24,99 $ och den fysiska standardutgåvan på Switch cirka 4 950 yen / 39,99 $. Svenska priser återstår att se; yenen har i varje fall en betydligt mer fördelaktig växlingskurs.

Och på tal om Sunsoft is back! Trip World DX har nu ett datum för Switch-versionen, den 11 december. Shanghai Legend, mahjong-pusselspelet, släpps den 7 december, även det på Switch.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.