Kärleken spirar i The Sims 4 med Lovestruck Expansion Pack

The Sims 4:s nya expansionspaket ”Lovestruck” välkomna simmarna till kärlekens stad; Ciudad Enamorada, designad för att vara en romantisk plats för dina digitala avatater.. Staden är uppdelad i tre stadsdelar, var och en med unika miljöer som nattklubbar, mysiga parker och charmiga kaféer, som klippta och skurna för romantik.

Nu kan du också swipa höger i Cupid’s Corner-appen. Simmar kan skapa dejtingprofiler och hitta potentiella romantiska partners i staden. Appen tillåter också simmar att delta i speed dating-evenemang och ta romantik till en ny nivå med specialdesignade interaktioner.

Förutom de romantiska nyheterna inkluderar expansionspaketet nya karriärmöjligheter. Simmar kan nu bli Romance Consultants och hjälpa andra simmar med deras kärleksliv. Karriären erbjuder olika uppdrag och utmaningar som belönar simmar med exklusiva föremål och karriärbonusar.

Lovestruck-paketet är designat för att lägga till djup och variation till romantik i The Sims 4, och det finns nu för nedladdning. Läs mer om Lovestruck på The Sims nyhetssida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.