The Sims 4 ute nu

Nu är det äntligen dags att skapa och kontrollera en ny generation simmar. Om någon nu missat det så släpptes The Sims 4 i Sverige i går.

I The Sims 4 är simmarna enligt EA smartare, lättare att relatera till och mer känslomässiga. Varje handling påverkas av vem de är, vad de tänker och hur de känner sig. Spelarna kontrollerar deras sinnen, kroppar och nu även deras känslor. Detta ger berättelserna i The Sims 4 ett större djup och bredd än någonsin tidigare.

En av grundstenarna i The Sims-upplevelsen är möjligheten för spelarna att uttrycka sin kreativitet – både vad det gäller simmarna de skapar och hemmen de bygger till dem. Med möjligheten att förändra både simmar och byggnader direkt med dra-och-släpp-teknik, är Skapa en sim och Byggläget nu mer kraftfulla och precisa än någonsin. Dessutom kan användarna nu dela med sig av sina skapelser direkt från spelet. I det nya Galleriet kan de ladda upp och ner simmar, hus och rum vilket gör det enklare än någonsin tidigare att bebygga och befolka spelets världar.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.