Kliva in i Folds värld den 18 oktober med Unknown 9: Awakening

Den 20 augusti tillkännagav Bandai Namco Europe att det efterlängtade berättelsedrivna action-äventyrspelet Unknown 9: Awakening, utvecklat av Reflector Entertainment, kommer att släppas den 18 oktober för samtliga plattformar.

I den senaste trailern får vi möta Haroona, spelad av Anya Chalotra, som förbereder sig för att väcka sina krafter. Haroona är en kraftfull ung kvinna med en unik koppling till Folds, en mystisk parallell dimension som ger henne fantastiska förmågor. Dessa krafter kommer att spela en avgörande roll i hennes kamp för att skydda mänsklighetens mest välbevarade hemligheter.

Anya Chalotra uttryckte sin entusiasm för projektet: “Jag vet att det äventyr vi skapar kommer att tilltala med många människor. Unknown 9: Awakening är något mycket speciellt, och jag vet att spelarna kommer att känna det.” Hon tillägger att samarbetet med de andra skådespelarna och teamet bakom Unknown 9 har varit en berikande upplevelse.

Christophe Rossignol, kreativ chef på Reflector Entertainment, berömde Chalotras prestation och sa: “Anya Chalotras fängslande skådespel gav djup, nyans och känslomässig resonans till berättelsen. Vi är glada över att ha haft möjligheten att arbeta med en så talangfull skådespelerska för att gestalta Haroona.”

Förhandsbokningar är nu öppna med flera olika upplagor att välja mellan:

  • Förhandsbokningsupplagan: Spelet med en bonus kosmetisk DLC.
  • Deluxe Digital Edition: Spelet med bonus kosmetisk DLC och alla framtida DLC:er.
  • Samlarupplagan: Spelet med bonus kosmetisk DLC, alla framtida DLC:er, Quaestor’s journal, en replika av Haroonas amulett, en samlarmynt och en metallask.

Unknown 9: Awakening fungerar som en introduktion till den expansiva världen av Unknown 9, som omfattar en serie av sammankopplade äventyr berättade genom serietidningar, podcasts, romaner, m.m.

Spelarna kommer att kunna fördjupa sin upplevelse av Unknown 9: Awakening genom att utforska dessa berättelser, där det finns möjlighet att upptäcka crossover, hänvisningar och hemligheter.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.