Steel Division: Normandy 44 får DLC

Steel Division: Normandy 44 får DLC

Paradox Interactive har gått ut med att Steel Division: Normandy 44 kommer att få nedladdningsbart material. Det nedladdningsbara materialet kommer att heta Second Wave och blir tillgängligt den 21:a September.

Vad är då med i denna lilla DLC? Först och främst handlar det om fyra stycken nya divisioner till spelet (två allierade och två axelmakter) som kommer ge en helt ny arsenal med trupper, vapen och fordon.

Det har även viskats lite om kommande DLC med bland annat Co-op uppdrag och ett helt nytt spelläge. Mycket spännande på gång alltså!

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande.
Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat.
Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com