30 år med Wrestlemania

[youtube id=”BKJMb_M4K_A” width=”600″ height=”350″]

Om du har dille på wrestling så ska WWE 2K14 vara den ultimata källan för att tillfredsställa dina behov. Detta nya spel, som släpps den första november till 360 och PS3, kommer innehålla legendariska matcher från de senaste 30 åren inom sporten, med tillhörande wrestlare att spela som.

Spelet kommer innehålla 45 olika matcher och vara mycket mer historiskt än sina föregångare. Man kommer bland annat kunna spela som legender som Hulk Hogan, Bret Hart och Shawn Michaels. Och på framsidan av fodralet, ingen minre än The Rock som såklart också kommer vara en spelbar karaktär.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.