Agents of Mayhem – snart till din plattform!

En trailer har släpps på Agents of Mayhem – Franchise Force, som visar oss en rejäl skopa humor och en snäll, ”filmanimerad” grafik.

Som ”Face of MAYHEM” känner Hollywood (personen, inte stället) att de måste marknadsföra sin franchise”, då lite PR alltid är bra. Tillsammans med Fortune och Hardtack, som är bland de tidigast rekryterade personerna, verkar det bara rimligt att de tre bör vara styrkan bakom detta märke. (Det blir roligare på engelska, då ”Franchise Force” är del av titeln…nåja, ni förstår:)
Det hjälper även då deras stridsförmågor kompletterar varandra – Fortune är snabb och bra på att dela ut smärta, Hardtack är bitig och plågsam på nära håll, medan Hollywood är en bra mix av dessa två. Teleportteknologin från MAYHEM låter agenterna  förflytta sig ögonblickligen, in och ut ur striden. Detta tillåter dem att byta agenter på studs och därigenom låta skadade agenter läka, medan en annan tar deras plats. Eller helt enkelt låta spelmekaniken bli en del av berättelsen. Vad spelet faktiskt kommer bjuda på och vilken typ av spel det blir återstår att se. Vill ni få en kortfilm med lite humor kan ni ta en titt på videon här ovan.
Agents of Mayhem – Franchise Force släpps dem 18:e Augusti till Playstation 4, Xbox One och PC.
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.