Akta din rygg, Elder Scrolls Online visar några vassa knivar

Mitt i all hets under E3-veckan missade jag Zenimax korta trailer för kommande innehåll till The Elder Scroll Online: Tamriel Unlimited. Klippet är väldigt kort och ger inte så mycket konkret information, ändå har jag svårt att inte låta mig svepas med i hypen. Av det som visades går det att spekulera kring kommande uppdateringar till det nyligen återutgivna ESO.

I trailerns första del ser vi belägringen av the Imperial City, hjärtat av Tamriel. Zenimax har länge pratat om att addera staden till pvp-området Cyrodiil och det verkar som att det äntligen är på väg. Exakt vilken form den kommer att ta rent praktiskt är ännu oklart, men förvänta dig en eller flera svåra grottor där spelare inte bara slåss mot monster, utan även andra spelare.
Sedan ser vi Orsinium, den legendariska orkstaden som omnämnts i flera av Elder Scrolls-spelen. Det här kommer sannolikt vara ett område som Craglorn, med egen story, uppdrag, grottor och dylikt. Men det mest intressanta i trailern är det som visades allra hastigast: handavtrycket med texten ”we know”. De som vet, förstår precis vad som väntar. Till er andra säger jag bara att antalet mord kommer öka explosionsartat när de som ”vet” träder in i spelet.

När dessa uppdateringar släpps och i vilken form de kommer ta, nu när spelet inte längre har någon prenumeration, är ännu inte fastställt. De som inte prenumererar kommer troligtvis behöva lägga en slant för att ta del av det roliga.

Se också fram emot en reviderad recension av The Elder Scrolls Online, numera The Elder Scroll Online: Tamriel Unlimited, inom kort här på Varvat.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.