Ännu mer info om GTA V

Den amerikanska tidningen Gameinformer kom igår ut med sitt decembernummer där man presenterar en mängd ny information om GTA V. Den största nyheten i Rockstars kommande spel är det faktum att man kommer att kunna spela med tre olika huvudpersoner, Franklin, Michael och Trevor. Man kommer enligt tidningen att kunna växla mellan dessa i stort sett hur man vill.
Mike är en före detta bankrånare som tröttnat både på det hederliga livet och på sin fru. Han bestämmer sig därför för att återvända till sin brottsliga bana.
Trevor är galningen och polishataren som älskar vapen och kan smälla av vilken sekund som helst, medan Franklin är gruppens nykomling som försöker leva jetsetliv med dyra kläder och fina bilar han snott själv.

Förutom huvuduppdragen så kommer det som vanligt i Rockstars spel att finnas mängder av saker att göra vis sidan av. Alla tre huvudpersoner har sina speciella egenskaper som man kan dra nytta av i exempelvis cykeltävlingar eller en match på tennisbanan. Allt de olika karaktärerna håller på med är med andra ord inte kriminellt

Den nya världen i GTA V är för att uttrycka sig milt, helt enorm. Med en totalyta större än GTA IV och GTA San Andreas OCH Red Dead Redemption tillsammans. Många kvadratkilometer att upptäcka med andra ord. Förmodligen kommer det krävas många, många speltimmar innan man upptäckt allt. Staden heter Los Santos och är en mer eller mindre exakt kopia av verklighetens Los Angeles. Förutom det enorma landområdet så kommer man att kunna utforska havets botten med hjälp av dykutrustning.

Fordonsutbudet är större än någonsin i GTA V. Förutom bilar och motorcyklar kommer man att kunna ta sig fram med hjälp av vattenskotrar, jetplan och cyklar samt en hel del andra fortskaffningsmedel. Samtidigt har man förbättrat fordonens fysik och Rockstar själva påstår att GTA V kommer att sparka rumpa på många av de senaste årens renodlade racingspel.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.