År rullskridskor och skjut fienden i kommande Rollerdome

Private Division och Roll7 berättade alldeles nyligen att deras kommande spel Rollerdrome släpps i mitten av augusti till PS4, PS5 och PC som digital nedladdningsversion. Vi bjuds på ett tredjepersons-shooter för en spelare kombinerat med action på rullskridskor. Rollerdrome utspelar sig i en dystopisk retroframtid. Utvecklaren Roll7 har redan gjort sig kända för hyllade OlliOlli World.

Rollerdrome tar spelaren till en spelvärld grafiskt inspirerad av serietidningar och musik skapad av Electric Dragon. Äventyret utspelar sig 2030 där en ny brutal sport, kallad Rollerdrome, har fångat allmänhetens intresse. (Sa någon Rollerball?) Du tar rollen som nykomlingen Kara Hassan, en av de spelare som strävar mot toppen, mot rikedom och berömmelse. Av trailern att döma bjuds vi på ett udda spel med härligt flytande rörelsemekanik och en hel del pang-pang.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.