Assassin’s Creed gör debut på Switch

Assassin’s Creed III blir det första spelet i serien som släpps till Nintendos maskiner.

När Ubisoft nu annonserar att Assassin’s Creed för första gången dyker upp på en Nintendo-konsol så får fansen nöja sig med en remastrad version av ett gammalt spel. Den 21 maj klättrar de lönnmördade kärleksparet Connor och Aveline in på Switch. Detta i en nyutgivning av de klassiska spelen Assassin’s Creed III samt Liberation.

Den nya versionen av Assassin’s Creed III kommer att dra nytta av den lilla konsolens unika egenskaper, så som HD-rumble och sikte genom rörelse. Dessutom inkluderas alla släppta tillägg till spelet; uppdragen Benedict Arnold och Hidden Secrets, the Tyranny of King Washington och Assassin’s Creed Liberation Remastered.

Frågan är varför vi inte får nya Assassin’s Creed-spel till Nintendos konsol? Min gissning är att de helt enkelt är för krävande för den lilla konsolen. Personligen hade jag allra helst sett en remastrad version av det bästa spelet i serien: Assassin’s Creed 2 med dess expansioner.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.