Bli ett modelejon i Nintendos kommande 3DS-spel

Den 20 november släpps Nintendo presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward exklusivt till Nintendo 3DS. Det här är tredje spelet i den modériktiga spelserien som sålts i över 1,5 miljoner exemplar i Europa, skriver Nintendo i ett pressmeddelande.

Spelen är skapade för alla fashionistas som vill driva en egen modébutik i storstaden Beaumonde City, där det bor många trendiga, modémedvetna människor. Ditt uppdrag är att se till att butikens alla besökare blir nöjda. Lyssna på dina kunder och välj från en enorm katalog av olika klädesplagg och accessoarer. Det finns 19 000 olika föremål att välja från och det gäller att hitta kombinationer som funkar. Om kunden blir nöjd sprids ordet och din butik kommer att få det rykte du själv skapar.

Utöver alla de prylar som redan finns i katalogen så går det att låsa upp ytterligare unika saker, som prinsessans Peachs krona eller varför inte Marios keps, med hjälp av vissa amiibo.

Det går också att prova på en rad andra yrken, som hårstylist, make-up artist eller kanske till och med designer.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.