Bli Zombie med Zombie U-appen

[youtube id=”nDLdOTv8VSo” width=”600″ height=”350″]

Ett mycket smittsamt virus har börjat sprida sig. Alla som drabbas går en säker död till mötes för att sedan återuppstå som ett blodtörstigt, vandrande lik. Men ta det lugnt. Myndigheterna har situationen under kontroll och ett botemedel är på väg…

Nu kan du med den nya Zombie U-appen lämna ett sista, panikartat meddelande till nära och kära mitt under zombie-apokalypsen. Hur länge kan du överleva?

Den nya appen från Ubisoft innehåller för utom nödmeddelande också en infektionssimulator som låter dig förvandlas till en ruttnande zombie. Lite kul tidsfördriv så här i väntan på Zombie U som släpps samma dag som Nintendo lanserar Wii U, nämligen 30 november.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.