Blod, svett och… Grymt övervåld i Total War Saga: Thrones of Britannia

När man trodde att krig inte kunde bli mer våldsamt och blodigt, så kommer denna expansion och visar motsatsen.

Det nya packet Blood, Sweat and Spears finns tillgängligt att köpa nu för alla via Steam, och gratis för dem som redan har Total War: Atilla. För den intresserade så kommer det släppa lös väldigt mycket mer våld, förlorade lemmar och avhuggna huvuden.

Tillsammans med packet så har även en uppdatering släppts som stabiliserar många områden samtidigt som det förbättrat all AI ute på fälten.

Men jag tror videoklippet ovan förklarar det bättre än vad jag kan. Kanske inget för den som är kräsmagad dock! Håll till godo.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.