Bygg Framtidens Städer i SimCity

Ta med dagens städer till morgondagens värld. EA meddelade häromdagen att expansionspaketet SimCity Framtidens Städer för närvarande är under utveckling till Mac och PC och att det kommer att börja säljas i Sverige den 14 november. Expansionen är baserat på grundspelet SimCity och ger spelarna möjligheten att förvandla sina städer när de tar med dem 50 år in i framtiden. Genom att använda ny teknologi och experimentell stadsplanering kommer användarna att kunna styra sina städers öden och låta dem blomstra i en utopi med ren grön teknologi, eller lida under ett dystopiskt samhälle styrt av hyperkommers.

SimCity Framtidens Städer ger spelarna ett helt nytt sätt att drömma om framtidens städer. Nya regioner, ny framtidsteknologi, nya specialstäder och nya transportmedel kommer att förändra på vilket sätt städerna utformas och utvecklas.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.