Call of Duty fläskar på i ny speltrailer

Call of Duty är actionspelens motsvarighet till Uncharted. Bombastiska moment varvas med intensiva scener där hela världen brakar samman i eld och rök. Just den atmosfären kan du förvänta dig i det kommande Call of Duty: Black Ops Cold War.

I en rykande färsk trailer får vi bevittna mer av solokampanjen i uppdraget ”Nowhere Left to Run”. Här ska huvudkaraktärerna Woods och Mason infiltrera en armébas i Turkiet för att avrätta en högt uppsatt terrorist. Uppdraget går inte väl ut och slutar i massiv eldgivning från båda håll.

En liten nyhet som tillförts närstriderna är möjligheten att använda fiender som levande sköldar eller avrätta dem med handgranater. Tillfångata skurken, minera den och se patrasket sprängas i bitar en sekund senare. Allt serverat i en ljuvlig next gen-grafik.

Call of Duty: Black Ops Cold War släpps i november till PC och dagens samt morgondagens konsolgeneration.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.