Call of Juarez: Gunslinger Lanseringstrailer

[youtube id=”xkFc26VulCY” width=”600″ height=”350″]

I den otroligt smakfulla trailern som du kan se här ovan får vi se några smakprov på hur spelet kommer att vara samt Silas Greaves försmak till att fylla fiendeskallar med varmt bly för att sedan i à la Matrix-style ducka för kulor som om han vore den utvalde.

Karaktären vi kommer att få spela med heter som tidigare nämnt, Silas Greaves. Han är en stenhård typ som växt upp i den hårda delen av staden omgiven utav alla typer av skurkar och banditer. Vi kommer att få dra våra puffror mot en hel drös av ökända personer så som Billy the Kid, Pat Garret, Jesse James och sist men inte minst Butch Cassidy.

Räkna med en fartfylld vilda västern upplevelse fylld av headshots, slowmotion och klyschiga fraser.

Call of Juarez: Gunslinger finns i butik nu!

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.