Callisto Protocol berättar mer om spelets story

Nu är det inte långt kvar tills The Callisto Protocol släpps till försäljning. Den här gången berättar studion Striking Distance mer om spelets handling som tar oss ut till en av Jupiters månar. Ett ohyggligt experiment har gått fel på den avlägsen himlakroppen. Mitt i röran finns spelets huvudperson Jacob Lee som får den föga ärofulla uppgiften att orsaken bakom tragedin.

The Callisto Protocol har fått ros för sina (uppenbarligen) referenser till Dead Space som fångade en hel spelvärld i slutet av 00-talet. Gör dig redo att än en gång få möta skräcken i en rymd där ingen kan höra dig skrika.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.