Castlevania: Lords of Shadow 2 demo ute

Om du ser fram emot kommande Castlevania lika mycket som vi kan vi glatt meddela att ett demo för Castlevania: Lords of Shadow 2 finns att hämta från Steam, Playstation Network och Xbox Live nu!
I demot får spelare bekanta sig med den nya fria kamerastyrningen, stridsmekaniken och få några smakprov på de episka miljöerna. I demot får man skydda Draculas slott ifrån Ljusets Brödraskap och deras arméer. Förhandstitten, som är på dryga 700MB, innehåller även en episk sekvens på en enorm Titan som Dracula bestiger samtidigt som den går lös på slottet.
Med den beskrivningen låter det precis så episkt som det sägs att det ska vara!

Castlevania: Lords of Shadow 2 kommer till Playstation 3, Xbox 360 och PC den 28 februari.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.