Dags att återse Jak & Daxter – i remasterversion till PS4

Jak & Daxter var radarparet som gjorde storsuccé till Playstation 2 efter millennieskiftet. Spelen som följde rankades som en av de bästa titlarna i den dåvarande konsolens sortiment. Efter en mellanlandning på Playstation 3 är duon på väg tillbaka till Playstation 4. Detta i form av en samlad remasterversion i full HD.

Samlingsutgåvan innehåller Jak and Daxter: The Precursor Legacy, Jak II, Jak 3, och Jak X: Combat Racing och kommer bli tillgänglig för nedladdning via PS Store senare under året.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.