Mer info om Dark Souls-bonusen till Xbox One

Bandai Namco Entertainment Europe vill dela med sig av lite information rörande de digitala och fysiska förbeställningarna av Dark Souls III till Xbox One, mer specifikt angående bakåtkompabiliteten av Dark Souls.

“Vi är stolta över att ge spelarna olika sätt att beställa och uppleva sina spel och erbjuder olika belöningar för de som förbeställer sina kopior tidigt. Med det sagt är vi glada att få ge alla digitala förbeställningar, samt alla fysiska köp av Dark Souls III till Xbox One på releasedag, spelet Dark Souls. Om du har förbeställt den digitala utgåvan kommer du få en Token inom 7-10 dagar av ditt köp. Om du köper en fysisk kopia kommer du få en digital token för Dark Souls. Dessa kommer enbart finnas hos de återförsäljare som deltar i detta och så länge lagret räcker.”

 

0 Delningar
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.