Darksiders II får ett Survival mode

[youtube id=”8WUJzhw61lM” width=”600″ height=”350″]

Spelutvecklaren THQ meddelade i veckan att kommande Darksiders II kommer att innehålla ett Arena Survival Mode som låter spelarna fortsätta utveckla sin karaktär långt efter att huvudspelet spelats igenom. Läget kommer att utspela sig på en unik arena där vågor av fiender kommer att anfalla. Efter var femte våg så får spelaren valet att ta sitt pris eller fortsätta ytterligare fem vågor, för chansen att vinna ännu finare priser.  Om man dock dör under ett anfall så går priserna förlorade. Endast de skickligaste spelarna kommer att klara av alla de 100 vågorna och vinna de finaste priserna.

Darksiders II landar i butik den 21 augusti och kommer även till Wii U i samband med releasen av Nintendos senaste konsol.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.