Ny till Destiny? De här är personerna du bör känna till inför Destiny 2

Möt karaktärerna som leder mänsklighetens sista försvar mot de invaderande Red Legion.

I Destiny 2 fortsätter Bungies rymdepos där magi och teknologi blandas med samma självklarhet som Star Wars. Även om uppföljaren är ett nytt kapitel där nya spelare är tilltänkta att hoppa in i äventyret kan det vara klokt att bli introducerad till spelets treenighet – som inte alltid är enade.

När Destiny 2 börjar har jordens sista stad fallit och intagits av en främmande makt. Stadens försvar, the Vanguard, och väktarna de kommenderar har tvingats fly. Dessutom är de berövade från sin kosmiska magi, the Light, med vilket de tidigare dräpt onda gudar. Ledarna tillkallar nu överlevarna för att ta tillbaka staden. Ladda era vapen och skaka hand.

Ikora Rey

Ikoras roll i Vanguard är att studera fientliga hot, särskild de okonventionella hoten som härstammar från universums mörkaste hörn. Hon är vanligtvis den som är först att agera vid påträffade hot. I Destiny 1 handledde hon alla Warlocks och hjälpte med rekonstruktionen av hennes ökända hagelgevär Invective. I Destiny 2 kommer hennes ledarskap och kunskaper om kosmos väl till hands i kampen mot fienden Lord Ghaul och hans Red Legion.

Commander Zavala

Zavala är en erfaren Titan som koordinerar stadens försvar. Tillsammans med sin vän Shaxx segrade han i striden över Twilight Gap när rymdpirater attackerade. Ibland kan han höras citera den kinesiska krigsgeneralen Sun Tzu. I Destiny 2 sätts hans taktiska och strategiska färdigheter på prov.

Cayde-6

Charmig och nonchalant är Cayde-6 en favorit hos många. Han är en erfaren Hunter som spenderat många år i vildmarken. Det var av en ren slump att han fick positionen som ledare. När hans nära vän Andal Brask mördades, föll posten på honom. Även om hans glansdagar som äventyrare är över, finner han underhållning i att handleda andra Hunters.

18 maj smäller det

Vill du veta mer om Destiny 2 och få en förhandsvisning av spelet rekommenderar vi dig att surfa in på Bungies Twitchkanal den 18 maj klockan 19:00. Sändningen ska visa game play från spelet och har vi tur får vi även veta när betan börjar i sommar.

Destiny 2 släpps den 8 september till PC, Playstation 4 och Xbox One.

 

 

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.