Del tre nalkas i Overwatch League

Del två av invigningssäsongen av Overwatch League är nu avslutad. Vi fick en rafflande match mellan New York Excelsior och Philadelphia Fusion på Blizzard Arena i Los Angeles. Efter ett underläge med 0-2 i matcher lyckades Excelsior vända det till sin seger i matcher som avgjordes bäst av fem. Detta innebär att de går hem med en bonus på $100,000. Fusion får en runner up-bonus på $25,000. NYXL var runner-ups för del ett-finalen, där teamet lyckades  besegra London Spitfire med en minst lika dramatisk avslutning.

Alla team har nu en kort paus innan starten av del tre som börjar på onsdagen den 4:e April. När del tre drar igång kommer varje lag få börja från start. Inga tidigare stats räknas in så alla lag har en möjlighet att ta hem vinsten. Under del tre kommer även Blizzard World trilla in bland kartorna. Generella standings från säsongen kommer användas för att seeda in lagen.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.