Diablo II: Resurrected är nu live

Designat för att använda sig av dagens moderna teknik har Diablo II: Resurrected stöd för 4K. Ljudet är nymixat i 7.1 Dolby Surround så spelare kommer kunny mysa (rusa?) änny mer för varje blodgurglande dödsskrik som kommer eka ut. Alla filmsekvenser har fått ett ansiktslyft också. Samtidigt som ett enormt jobb har lagts på att föra in Diablo II i den moderna eran har de försökt behålla autenticiteten hos originalet.

Diablo II: Resurrected innehåller sju ikoniska klasser att välja på; Amazon, Barbarian, Necromancer, Paladin och Sorceress. Alla med sina egna spelstilar. Druid och Assassin från Lord of Destruction kommer även tillbaka. De nya 3D-modellerna har uppdaterad rustning, kläder, texturer, animationer, m.m.. Hela spelet har fått en ordentlig uppdatering rent visuellt, så för gamla spelare kommer upplevelsen vara lite extra speciell. Trots alla uppdateringar är fortfarande de grundläggande principerna kvar – det är mörkt, hotfullt och atmosfäriskt, precis så som de gamla ringrävarna minns det. Om du hellre vill uppleva spelet med sin ursprungliga grafik är det bara att trycka på en knapp.

Diablo II: Resurrected finns tillgängligt på flera plattformar. Givetvis kan spelet köpas på Blizzards Battle.net, men även inhandlas via Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 och Nintendo Switch. Med hjälp av ”cross-progression” kan spelare logga in på på sitt Battle.net-konto och få tillgång till sina karaktärer, oavsett vilken plattform de köpt spelet till.
Remastern innehåller även ett brett utbud av tillgänglighet och quality of life-val. Det låter spelaren finjustera sin upplevelse utan att kompromissa med det klassiska sättet det spelas på. Några av dessa uppdateringar är:
Kontrollstöd på alla plattformar
Storlek på typsnitt, läge för färgblinda, läsalternativ
Emote-hjul för snabbare kommunikation
Volymjustering för en mängd olika ljudkanaler
Auto-gold pickup
Utökat och delat stash
Omfattande val för key-binding, bl.a. en ‘Interact’ hotkey för kontroller, m.m.

Diablo II: Resurrected kommer ge fans av serien ett kärt återseende av denna klassikern, samt locka in nya spelare. Vicarious Visions, en studio som ingår i Blizzard Entertainment, ligger bakom remastern och Blizzard säger att de är väldigt stolta med resultatet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.