Disney Infinity är bäst på allt…

[youtube id=”KWLWsStisQ8″ width=”600″ height=”350″]

Det sägs att högmod vanligtvis följs av fall, men det verkar inte Disney ta hänsyn till i sin nya trailer av Disney Infinity. Enligt trailern är detta det bästa äventyrsspelet, bästa rollspelet, bästa plattformsspelet, bästa skräckspelet,  har bäst wall jumps, bästa fightingspelet, bästa open-world spelet, bästa sandboxspelet och så vidare, etc, ad infinitum..

I verkligheten så är Disney Infinity ett spel där man kommer kunna skapa saker i världen helt själv. Till exempel byggnader, vapen, utrustning, leksaker m.m. Man kommer kunna nyttja flera olika spellägen vilket gör det här spelet, inte bara till ett Play-Create-Share-spel, utan även en kombination av många olika genrer. Ambitiöst och intressant.

Spelet släpps i augusti till Wii, 360, Wii U, PS3, 3DS och PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.