Disney Infinity är bäst på allt…

[youtube id=”KWLWsStisQ8″ width=”600″ height=”350″]

Det sägs att högmod vanligtvis följs av fall, men det verkar inte Disney ta hänsyn till i sin nya trailer av Disney Infinity. Enligt trailern är detta det bästa äventyrsspelet, bästa rollspelet, bästa plattformsspelet, bästa skräckspelet,  har bäst wall jumps, bästa fightingspelet, bästa open-world spelet, bästa sandboxspelet och så vidare, etc, ad infinitum..

I verkligheten så är Disney Infinity ett spel där man kommer kunna skapa saker i världen helt själv. Till exempel byggnader, vapen, utrustning, leksaker m.m. Man kommer kunna nyttja flera olika spellägen vilket gör det här spelet, inte bara till ett Play-Create-Share-spel, utan även en kombination av många olika genrer. Ambitiöst och intressant.

Spelet släpps i augusti till Wii, 360, Wii U, PS3, 3DS och PC.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.