Disney: vi bryter med Pewdiepie efter antisemitiskt utspel

Vår svenska Youtube-stjärna Felix ”Pewdiepie” Kjellberg har återigen hamnat i klaveret efter ett kontroversiellt utspel. Den här gången bryter filmbolaget Disney samarbetet med Pewdiepie efter att spelkommentatorn postat ett videoklipp i januari där ett antisemitiskt utspel figurerar med två killar. Även om klippet inte var allvarligt menat så var det tillräckligt att väcka anstöt då en del av hans anhängare ansåg att det smaklösa skämtet gick över gränsen. Kort därefter gick Pewdiepie ut med en ursäkt och drog tillbaka klippet.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.