E3 trailer: Lara Croft and the Temple of Osiris

[youtube id=”sn8d_usd7BQ” width=”600″ height=”350″]

Från att ha varit svältfödda på nya spel från Tomb Raider till detta titelregn på bara några år, Crystal Dynamics har verkligen fått igång produktionen. Jag var en av de som gillade den nya inriktningen de tog med Lara Croft and the Guardian of Light. Ett spännande nytt sätt att utforska ett klassiskt spel, som även stod starkt på egna ben. Coop-läget har utökats från två till fyra spelare vilket kommer ge en annan dynamik än tidigare. Som vanligt utlovas antika tempel fyllda med vassa fällor och glimmrande skatter, men det gäller att vara snabbast av sina vänner om man ska hinna roffa åt sig något att ta med hem.

Lara Croft and the Temple of Osiris släpps till PS4, Xbox One och PC, mer info finns även på den officiella hemsidan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.