ELEX, nytt spel från Piranha Bytes

Gothic och framförallt Risen är två spelserier från tyska utvecklarna Piranha Bytes som fått trevliga bemötande. Action-rollspel som legat på de övre halvorna av betygsskalorna men som kanske lite oförtjänt fått fungera som utfyllnad i väntan på genre-jättar som The Witcher och Dragon AgeELEX är titeln på deras kommande spel vilket verkar vara första spelet i ännu en serie. Än så länge är känt att spelet kommer utspela sig i en postapokalyptisk science-fantasyvärld fylld. Fylld med unika karaktärer och svåra moraliska val. Piranha Bytes är en utvecklare som än så länge inte gjort oss besvikna och kanske blir ELEX deras riktigt stora genombrott. Mer information lär komma under året men release är att vänta vintern 2016-17.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.