Elias Pettersson pryder det svenska omslaget till NHL 20

Vancouvers succérookie får det största erkännandet en svensk hockeyspelare kan erhålla.

Elias Pettersson vann i våras Årets Rookie-priset Calder Trophy. Nu hedras hockeytalangen med ännu ett erkännande. Likt några av världens bästa hockeyspelare kommer han pryda det svenska omslaget av NHL 20.  

Som ett stort fan av EA SPORTS NHL så känns det väldigt kul för mig att synas på framsidan av NHL 20. Att spela hockey i NHL är en dröm som uppfyllts och det är en stor ära att få denna utmärkelse redan efter min första säsong. Att vara med på omslaget betyder att jag förmodligen kommer att ta fler intensiva matcher med mina lagkamrater den här säsongen, men jag vill att de ska veta att nu när NHL 20 lanseras, kommer jag att vara redo för alla utmaningar

Elias Pettersson

NHL-serien fortsätter utvecklas och i år får vi se en del nyheter nyheter. Bland annat introduceras Signature Shots, nya skottanimationer som efterliknar de mest igenkännliga skottstilarna för de största NHL-stjärnorna. Nytt är också tävlingsläget Eliminator som ställer upp till 81 spelare mot varandra i en överlevnadsturnering. Tänk dig Fortnite på is.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.