Elitsoldater gör comeback på fredag – i HD-upplösning

På fredag släpps två PC-klassiker i full HD-upplösning. Det ena är Commandos 2 som utspelar sig under andra världskriget. Som brittisk kommandosoldat ska spelaren ta sig bakom fiendens linjer och sabotera så mycket som möjligt. Svårighetsgraden är skyhög och lär inte vara förmildrande i denna nyutgåva.

Det andra är Praetorians. Titeln syftar på romerska legionärer som skyddade kejsaren i en sorts livvaktsstyrka. Som befälhavare ska man krossa de fiender som står i vägen för det romerska imperiet – och din egen väg till kejsartronen.

Bakom utgivningarna står den tyska spelbyrån Kalypso Media Group som specialiserat sig inom återlanseringar av äldre titlar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.