Elva sätt att hantera apokalypsen i Frostpunk

Nästa vecka släpper studion 11 Bit sitt rollspel Frostpunk. Handlingen utspelar sig i en avlägsen framtid när mänskligheten koncentrerats i den staden på planeten – Frostpunk. Som namnet låter ska spelaren ta kommandot över staden i en svinkallt temperament och säkra dess existens så långt det går. Som en liten försmak har 11 Bit släppt en trailer där de berättar om elva olika sätt att hantera ledarskapet och vad man kan förvänta sig i det iskalla snöhelvetet. Det ser minst sagt lovande ut för alla strateginördar som älskar att rå om en stad i nöd.

Frostpunk är PC-exklusivt och kan förhandsbeställas via GOG.com och Humble Store. Vågar du anta utmaningen att säkra mänsklighetens överlevnad under nollgraden?

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.