Emergency 2017 i terrorns tecken

Det fanns en tid då strategispel var kungar på PC. Spel som Heroes of Might and Magic och Civilization fanns i var mans dator. Ett av dessa lir var det tyskutvecklade Emegnecy som satte spelaren i rollen som räddningsledare.

Numer så för dessa spel en tynande tillvaro, men Emergency tuffar på med årliga uppdateringar och 2016 är ingen undantag. Nu finns  Emergency 2017 tillgängligt på Steam och den här gången fokuseras mer än någonsin på storskaliga katastrofer. Spelet inleds med ett scenario från 1600-talets Hamburg där det gäller att skydda befolkningen från häxjakt och arga folkmassor.

När vi förflyttas till nutid blir katastrofer i terrorns spår den stora utmaningen. För första gången så kan du leda hundpatruller i spelet. Perfekt om du vill hitta gömda bomber.

Emergency 2017 innehåller allt material från Emergency 5 och Emergency 2016. Spelare som äger någon av de tidigare utgåvorna kan köpa Emergency 2017 separat.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.