En andra chans på stängd Beta till SimCity!

Spänningen inför releasen av SimCity stiger. För att kunna ge ännu fler fans chansen att prova spelet innan releasen i mars är Maxis glada att kunna meddela att man kommer att anordna en andra stängd betatest av SimCity.

Den andra stängda betatesten av SimCity kommer att pågå mellan 15.00 den 16 februari och 15.00 den 17 februari, och den kommer att erbjuda en uppdaterad version av entimmes-betan som fansen kunde ta del av i januari. De fans som ännu inte anmält sig till den kommande betan kan göra det här och hjälpa till inför releasen av SimCity. Men skynda dig – anmälningstiden går ut kl. 15.00 den 11 februari.

Vi ger er läsare även en ny trailer.

[youtube id=”ERzDc-waUi0″ width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.