En titt på nästa generations Fifa

[youtube id=”_AL1ZkIJ2zQ” width=”600″ height=”350″]

Listan på spelen som presenteras till nästa generations konsoler börjar bli lång. Nu visar EA upp ännu en trailer till nästkommande spel i Fifa-serien. Som bekant får Fifa 14 en ny spelmotor, Ignite, som ska göra spelet snyggare och spelarna intelligentare.

Spelarna ska ha fyra gånger bättre beslutfattarförmåga än nuvarande generations Fifa-spealre, enligt EA. Vilket ger dem ”Pro Instincts”, mer människoliknande reaktioner, förutseende och instinkter. Överlag ska spelet bli mer likt verkligheten.

Men när jag ser Fifa-trailern blir jag faktiskt lite besviken. Detta kanske har att göra med att jag precis tittat på trailern till Watch Dogs, men utseendemässigt är inte Fifa 14 speciellt mycket snyggare än 13. Nu ska inte detta tolkas som att jag tror att Fifa 14 blir ett dåligt spel. För det vet jag redan nu att det inte blir. Men visst hade jag förväntat mig lite mer till nästa generation.

Utseende är dock inte allt. Det finns en hel del under huven som inte syns, som både gör spelet bättre och snyggare. Det ligger i detaljerna.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.