Endless Space 2 har fått releasedag

Amplitude Studios har nu annonserat att deras turbaserade rymdepos Endless Space har fått inte bara ett releasedatum, utan även en fysik Day One-utgåva. Den 19:de maj kommer du kunna äga den speciella utgåva som inkluderar:

  • En novell av Jeff Spock titulerad The Last Flight of the Gray Owl, som binder ihop historien i Amplitudes tre spel Dungeon of the Endless, Endless Legend och Endless Space 2.
  • En poster med två bilder av akademin som finns i spelet. Den ena sidan visar en normal version och den andra visar hur den ser i deras Amplified Reality.
  • Själva spelet, såklart. Vore lite tråkigt annars.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.