Evolve får släppdatum i fjärde kvartalet

2K och Turtle Rock Studios, skaparna bakom Left 4 Dead, nya titel Evolve är på ingång och har nu fått sitt datum spikat. Evolve är en flerspelare-skjutare för upp till fyra spelare som tillsammans ska jaga en människostyrd best. Upplägget känns igen från Left 4 Dead men har fått en fräsch tvist. Det finns potential i spelet att bli en riktig LAN-favorit och här finns något att hämta för både den som gillar att vara ensamvarg och för de som vill samarbeta.

Än så länge finns många frågor men en spelbar version kommer att finnas på E3, förhoppningsvis rätas några av frågetecknen ut då. Det vi vet i nuläget är att man kommer att kunna uppgradera sina karaktär och utvecklas till starkare jägare och monster när man når högre nivåer. Dessutom kommer leaderboards uppmuntra spelarna att bli den som är högst upp i näringskedjan.

Den 21 oktober i år börjar jakten, vill du vara med bör du se till att ha en Xbox One, PS4 eller PC med kraft nog. Spelet finns redan nu att förhandsboka och du belönas i vanlig ordning om du gör så med extra vapen och spelbara karaktärer.

0 Delningar
Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.