Fem Nintendo Selects-spel till Nintendo 3DS den 24 juni!

Om din samling av klassiker till Nintendo 3DS känns ofullständig så kanske Nintendo Selects kan hjälpa dig med det.
Tillskottet denna gången består av fem Nintendo 3DS-spel som släpps den 24 juni:

LEGO® CITY Undercover: The Chase Begins
Spela som blivande polisen Chase McCain och sätt fast alla bovar i Lego City. Du har en stor öppen värld att upptäcka och många spännande uppdrag att ta tag i.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
Ett av hjälten Links mest klassiska och storslagna äventyr där ditt mål är att hitta och besegra Ganondorf, tjuvarnas kung, som i sin tur är på jakt efter den heliga och mäktiga reliken Triforce. Den här versionen av spelet är avsevärt förbättrad jämfört med originalet och visar nu äventyret i äkta 3D.

Mario & Luigi: Dream Team Bros.
Häng med Mario, Luigi och Prinsessan Peach på semester till Pi’illo Island. Mycket går dock fel och Prinsessan kidnappas till en drömvärld. Lyckligtvis kan Mario ta sig dit via Luigi och hans drömmar! Hjälp Mario och Luigi med pussel, fiender och andra hinder för att hitta och befria prinsessan i detta roliga rollspelsäventyr.

Paper Mario: Sticker Star
Bowser har ställt till det rejält och nu är det upp till Paper Mario att reparera alla skador med hjälp av klistermärken. Detta är ett spännande äventyr där allt är gjort i papper. Slåss mot riktigt platta fiender och använd klistermärken för att ge dem på nöten. Ett annorlunda och otroligt roligt äventyr.

Nintendo presents: New Style Boutique
Vill du visa upp din unika stil och bli stadens nya “trendsetter”! Ta dig an rollen som assistent i den lokala modebutiken och klättra på karriärstegen i modebranschen. Det finns runt 12 000 olika kläder och prylar att välja mellan. Välj bland olika märken, accessoarer och väskor. Perfekt för spelare med stil!

Nintendo Selects är en samling klassiska och populära spel som släpps på nytt till ett väldigt bra pris till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen. Sammanlagt har över tre miljoner av Nintendo 3DS och övriga konsolerna i Nintendo 3DS-familjen sålts i Europa, baserat på Nintendos interna försäljningssiffror.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.