FIFA World, nytt free-to-play till PC

[youtube id=”z_-qFIwF2o4″ width=”600″ height=”350″]

FIFA World är utvecklat av det teamet på EA Canada och är skapat för att vara enkelt att spela och komma igång med för alla fans oavsett skicklighetsgrad. Spelet erbjuder EA Sports FIFA HD:s  konsolgameplay, FIFA Ultimate Team samt massor av nya funktioner som tillsammans skall leverera en underhållande och medryckande fotbollsupplevelse.

Genom att ta FIFA-serien till PC som ett free-to-play-spel kan vi ge miljoner nya fans en chans att uppleva en äkta FIFA-känsla med ett prisbelönt gameplay och licensierade ligor. Samtidigt ges existerande FIFA-användare ett nytt sätt att spela det spel de redan älskar med nytt innehåll varje dag och med möjligheten att spela på nästan alla PC-datorer.
Alex Grimbley, producent, EA SPORTS FIFA World

Med över 16000 spelare och 600 klubbar från 30 licensierade ligor kommer spelare att få tillgång till alla sina favoritspelare i både singelspelar- och onlineläget. Spelet är byggt för att kunna användas på en medelgod dator eller laptop och användare med bredbandsuppkoppling kommer att kunna spela FIFA World.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.