Film baserad på Watch_Dogs

Igår meddelade Ubisoft på Sonys presskonferens på Gamescom samarbetet mellan Ubisoft Motion Pictures, Sony Pictures Entertainment och New Regency om utvecklingen av en långfilm baserad på Watch Dogs, Ubisofts efterlängtade open-world, action-adventure spel. Ubisoft och Sony visade också en förhandstitt på en exklusiv Watch_Dogs gameplay video.

”Eftersom både Sony och Ubisoft har film-och TV-spelsgrenar skapar detta exceptionella möjligheter för oss att slå samman världarna av bioupplevelser och TV-spelet,” säger Jean-Julien Baronnet, verkställande direktör, Ubisoft Motion Pictures. ”Dessutom, Sony Pictures och New Regency har produktionskompetens och låter oss behålla en stark kreativ röst i filmens utveckling. Tillsammans är vi övertygade om att vi kan leverera en film som bygger på den spänning som spelet redan levererar. ”

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.