Final Fantasy Type-0 ges ut i specialutgåva

Hör upp alla Final Fantasy nördar för här kommer en glad nyhet. Japanska Square Enix meddelar att de tänker ge ut en speciell samlarutgåva av Final Fantasy Type-0 HD i samband med släppet 20 mars 2015. Spelet kommer få ett metallfodral i guldfärg och följas med ett mangahäfte, en CD med utvalda soundtracks samt bildboken ”Class Zero 842” som beskriver spelvärlden med alla karaktärer, fiender och miljöer.

Utöver detta kommer spelet innehålla en exklusiv nedladdningsbar demo av Fintal Fantasy XV (eller Final Fantasy XV – Episode Duscae som den egentligen kommer heta). Det är skynda först som gäller så se till att få tag i ett exemplar om du inte redan nu planerat att göra det.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.