Flying Tigers: Shadows over China får full release!

Det historiska flygspelet Flying Tigers: Shadows over China har lämnat early access och finns nu att köpa på Steam.
Spelet finns att få tag på i två utgåvor, en vnlig och en ”Digital Deluxe”. Den sistnämnda innehåller DLC:n Paradise Island, vilket innebär nya kartor och lite nya fordon!

Det som medkommer oavsett vilken version du köper är bland annat ett sätt att få uppleva hur luftstrider var under andra världskriget, deras egna TrazerTime som fungerar likt slowmotion när det kommer till precisionsskytte och multiplayer för upp till 16 spelare! Kolla in trailern ovan för att få se redigt snygga luftstrider!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.